Панакота с шоколад

13/03/2016
Тодорка Спасова
отТодорка СпасоваНовак
"Време е за един лек десерт с прясно мляко и шоколад изпратен от нашата потребителка Тодорка Спасова"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции5
  • Преглеждания общо4 070
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко се загрявана на котлон заедно със захарта до разтапянето ѝ. Отделно се загрява сметаната и вътре се разтапя натрошеният шоколад.

Бърка се, докато шоколадът напълно се разтопи и се долива подсладеното прясно мляко.

Желатинът се разтваря в хладка вода, за да набъбне. Прибавя се желатинът и не трябва да завира, а само да се разтопи.

Слага се в подходяща форма и се оставя да стегне за няколко часа в хладилник.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Коментари (1)

Гергана  Георгиева
Харесвам този тип десерти, леки, приятни и освен това лесни за приготвяне.
0
0
Тодорка Спасова
Благодаря
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни рецепти