Рибно филе с кашкавал

15/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Една от най-апетитните панировки, която носи на доста бири "
Приготвяне45 мин.
Готвене45 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо456
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме рибните филета и ги подсушаваме добре. Овкусяваме ги със сол и черен пипер.

В отделен съд разбиваме яйцата и към тях прибавяме настъргания кашкавал и ситно нарязания магданоз.

Потапяме всяко филе първо в брашното, после в яйчената смес и пак в брашно.

Изпържваме ги в загрято масло.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар