Ябълков щрудел с круши
Štrudla od jabuka i krušaka
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Щрудел»Ябълков щрудел с круши

Ябълков щрудел с круши

Биляна ВладоваБиляна Владова
Мастър Шеф
2061k3072k5
14/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5
"Дайте ни един пакет бутер тесто и малко място да развихрим въображението си - пък после ще опитате от този разкошен щрудел - хем с ябълки, хем с круши"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се оставя в хладилника за 24 часа да се размрази.

След като е размразено, ябълките и крушите се нарязват на дребни кубчета.

Слагат се в голяма купа и заедно със захарта и канелата и се объркват.

Тестото се разстила, по средата се слага от плънката и се завива.

Слага се в тава и се намазва с разбитите яйца.

Пече се 20-25мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: