Начин на приготвяне
Към водата слагаме захарта, слагаме олиото и започваме да добавяме малко по малко от брашното, което предварително е смесено със сухата мая.
Започваме да месим, слагаме сол и сух чесън на вкус. Трябва да получим меко и еластично тесто. Разстиламе го в тава, аз използвам тази от фурната, върху хартия за печене.
Дебелината трябва да е не повече 2-3 см, така че ако е необходимо използвайте повече от една тава.
Отгоре намазване с масло и нахвърляме настъргания кашкавал. Печем веднага, като слагаме в студена фурна на 170 градуса с вентилатор до зачервяване на кашкавала.
Добър апетит!
Коментари
Обикновено слагам чесъна пресен и счъкан върху изпеченото тесто, но този път поради липсата на прсен, замесих самото тесто с чесновя паста, хареса ни ;)