Супа от леща по манастирски
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Супа от Леща»Супа от леща по манастирски

Супа от леща по манастирски

24/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"Уханна леща по манастирски е класика, която искате да опитвате отново и отново"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерка сипваме измитата леща. Добавя се ситно нарязан лук, морков на кубчета, олио и се залива с гореща вода.

Прибавят се и настърганите домати, червен пипер и цели скилидки чесън. Овкусяваме със сол и ронена чубрица.

Вари се на тих огън докато е готова. Поднася се със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: