Разпилян омлет с манатарки

25/03/2016
Биляна Владова
отБиляна ВладоваИноватор1824072403
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо896
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват и в тях се натрошава сиренето. Гъбите се нарязват на кубчета и заедно с царевицата и топеното сирене се слагат към яйцата. Всичко се разбърква много хубаво.

Олиото се загрява в тиган и се изсипват яйцата, когато се запържат хубаво от долната страна с помощта на лопатка за обръщане се раздробяват на 5-6 парчета и се обръщат от другата страна да се доизпържат.

Когато се вадят от тигана ще се доразпилеят от разтопеното топено сирене. По желание, докато омлетът е още топъл, се поръсва с настърган кашкавал.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар