Овнешко с магданоз

тинтин
Новак
276772k
Овнешко с магданоз1 / 2
22/07/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4-5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки, а лука на ситно. Сложете ги в тенджера под налягане, залейте с 1 ч.ч. гореща вода и посолете. Затворете капака и варете на тих огън около 30 минути.

Когато месото е сварено, прибавете маслото и нарязания магданоз. Свалете от огъня и застройте с жълтъците и млякото.

Поднесете с лимон.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: