Пилешки бутчета с шамфъстък

26/03/2016
Нина Иванова Иванова
отНина Иванова ИвановаМастър Шеф4868912805
"С хрупкава коричка и сочна сърцевина - уникални пилешки бутчета, каквито не сте опитвали досега "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо387
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отрежете краищата на бутчетата (хрущялите). Сварете ги за около 15 мин. във вода с мащерка.

Смелете шамфъстъка. Прибавете галетата, нарязания магданоз, червения пипер, чесъна и лука и овкусете със сол черен пипер. Разбийте яйцата.

Овалвайте бутчетата първо в брашно, после в яйцата и накрая в сместа с шамфъстък. Подредете бутчетата в тава, застлана с хартия за печене и ги поръсете със зехтин.

Печете в загрята фурна на 180 C за 20-25 мин. Паднесете със соса от смесените цедено кисело мляко, горчицата, меда и солта.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Pressy
Pressy
26.03.2016 14:34
Страхотно решение за борбата ми с разни полуфабрикати,готови,полу-готовите крилца,пици,картофки и т.н. Благодаря !
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв