Венец от стар хляб

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7233k2
27/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Не хвърляйте стария хляб, защото от него може да направите това вкусно ястие!"

Необходими Продукти

  • хляб - 1 стар
  • масло - 125 гр
  • майонеза - 1 кутийка
  • кетчуп - 4 - 5 с.л.
  • колбас - 300 г мек
  • кашкавал - 400 г
  • яйца - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете хляба на филийки, след това разрежете на две всяка филия.

Намажете филийките със смес от маслото, майонезата и кетчупа.

Редете филийките в намаслена тавичка, между тях пъхнете колелца от колбаса и настърган кашкавал.

Оформения венец поръсете обилно с кашкавал и разбитите яйца.

Печете хлебната баница на 180 градуса за 20 минути, докато се разтопи кашкавалът и придобие приятен златист цвят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: