Курбан манджа

28/03/2016
Мария Георгиева
отМария ГеоргиеваЧирак5310053
"Знаете ли каква е разликата между курбан чорба и курбан манджа? Курбан манджата е поне два пъти по-вкусна според нас "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 538
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме месото на порции в подсолена вода и прецеждаме бульона.
Задушаваме лука в загрято олио, след това слагаме ориза, докато стане стъклен.

Прибавяме лопуша, да се задуши, докато омекне.

Заливаме го с прецедения бульон 1:6 и да къкри, докато уври оризът.
След това прибавяме доматите, сол на вкус, магданоза, джоджена и свареното месо.

Трябва да поври малко с месото и се маха.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ro Zi
Ro Zi
21.10.2016 15:01
великолепно
0
0
Джемиле Чешлиева
Поздравления за рецептата
2
0
Мария Георгиева
Благодаря.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв