Супа лапад с кюфтенца и овесени ядки

ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваНовак
"Продължаваме с пролетното настроение и ви представяме тази вкусотия от старите тефтери, която не само, че можете да си приготвите за 30 минути, но е абсолютно съчетание на здравословното с вкусното и полезното!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
  • Преглеждания общо499
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесва се каймата с нарязан ситно лук, овесените ядки, черен пипер и яйцето. Оформят се малки кюфтенца.

В загрято олио задушавам нарязан лук, лапад, морков на кубчета, обелени и нарязани картофи. Поръсваме със сол, черен и червен пипер. Налива се литър и половина вода.

Варим да готовност на зеленчука и каймата. Разбива се един жълтък и 4 с. л. кисело мляко.

Застройваме супата и поднасяме. Вкусно и пролетно!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни рецепти