Агнешко месо с ориз

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Агнешко месо с ориз1 / 6
29/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Едно ястие, което извадихме буквално от печката на баба - хапнете до насита и да ви е сладко"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Агнешкото месо нарязваме на хапки. Слагаме да се запържи в маслото докато се зачерви. Посоляваме на вкус и подправяме с черен пипер.

Наливаме 1.5 ч.ч. топла вода и оставяме да се вари до готовност. Ориза измиваме и запържваме в малко масло, посоляваме и наливаме 3 чаени чаши вода и варим докато поеме водата и омекне.

При необходимост доливаме още вода.

Готвеното агнешко поднасяме гарнирано с ориза и поръсено с нарязан зелен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: