Пълнени пилешки гърди с гъби
Punjene pileće grudi sa pečurkama
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Руладини»Пълнени пилешки гърди с гъби

Пълнени пилешки гърди с гъби

Yana G.Yana G.
Готвач
1786062517923
Пълнени пилешки гърди с гъби
Снимка: Yana G.
1 / 4
30/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Въпросът не е как да за запазим сочни пилешките гърди, а как са успеем изобщо да ги запазим, за да ги опитаме и ние"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме моркова да се свари в подсолена вода. Режем лука и гъбите, ако не са нарязани.

Слагаме олио в тиган и запържваме лука, след това добавяме и гъбите и топеното сирене.

Овкусяваме с черен пипер. Сварения морков режем на не много дълги ивици.

Измиваме и внимателно разрязваме пилешките гърди и ги посоляваме отвътре. Във всяка слагаме от плънката и по 2 парченца от морковите.

Затваряме внимателно с помощта на клечки за зъби. Готовите пълни пилешки гърди печем внимателно от двете страни на тефлонова скара до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: