Спанак с яйца и ароматен пресен джоджен

30/03/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф122866426927
"Нека пролетното настроение да се пренесе и в чиниите ни! "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо864
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • спанак - 150 г пресен
  • яйца - 3 бр.
  • джоджен - 1 стрък пресен (листата)
  • черен пипер
  • сол
  • масло - 20 г
  • олио - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме спанака и го бланшираме във вряща подсолена вода. Отцеждаме добре от водата и скълцваме.

Разбиваме три яйца и към тях прибавяме бланширания спанак, листенца от един стрък джоджен, черен пипер и сол на вкус.

В тиганче разтапяме 20 г краве масло и прибавяме една супена лъжица олио.

Към загрятата мазнина изливаме разбитите яйца и запържваме, като разбъркваме.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар