Шницел от кайма

enggell2020@abv.bgenggell2020@abv.bg
Готвач
278
565
95
1
31/03/2016
"Домашен шницел за всички, които искат да хапнат нещо вкусно, приготвено за по-малко от 20 минути"
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 350
  • Преглеждания за месеца750
  • Преглеждания за седмицата36
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата разстилам в найлонова торбичка, отгоре с точилка изтънявам до около 1 см. Добре е да се замразят за 2-3 часа, но може и без - директно.

Овалвам в брашно. В чиния разбивам яйцето. Загрявам олио в тиган. Потапям в яйцето от двете страни и пържа на ниска температура до хубав златист цвят.

Изваждам в чиния с хартия да попие излишната мазнина.

Обелвам краставицата на ивици, разделям на две по дължина и нарязвам на тънки парчета.

Домата нарязвам на тънки парчета. Резен лимон прегъвам на половина и после пак наполовина. Подреждам преди сервиране и поднасям.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Pressy
Pressy
31.03.2016 23:33
Благодаря за прекрасната рецепта ! Допадна ми много !
2
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
01.04.2016 01:10
Радвам се, че ви харесва!
2
0