Лучена супа по нашенски
Home-Style Onion SoupSupa od luka na naš način
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Лучена Супа»Лучена супа по нашенски

Лучена супа по нашенски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3231k
Лучена супа по нашенски1 / 2
06/09/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4-6
"Всички, които смятат, че нашата лучена супа е по-вкусна от френската, да дадат по един лайк за тази разкошна рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте лука на малки парченца. Загрейте маслото и го запържете до омекване. Прибавете брашното и разбъркайте. Долейте около 800 мл гореща вода и виното.

Овкусете със сол, черен пипер на вкус и оставете да поври за 10-тина минути. Нарежете франзелата, намажете филийките с малко олио и ги натъркайте с чесън. Запечете ги и ги поднесете с лучената супа, като я поръсите с малко накълцан зелен лук.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: