Голямо кюфте с картофи - по швейцарска рецепта

05/04/2016
Даниела
отДаниелаНовак6183
"Голямо, по-голямо, още по-голямо - Огромно кюфте по швейцарски Да ви е сладко "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
  • Преглеждания общо5 125
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесваме каймата с всичките продукти. Растиламе я на правоъгълник и в средата в един ред разстиламе моцарелата нарязана на филийки. Поръсваме обилно с магданоз.

Прихлупваме от едната страна и оформяме едно голямо правоъгълно кюфте. В намазнена тава го поставяме и около него нареждаме нарязаните картофки.

Овкусяваме на сол, олио и печем на 200'C за около 90 минути.

Ако на другия ден гарнитурата от картофи е свършила, може да се сервира полято с доматен сос за спагети.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари (3)

Янка Горанова
Интересна рецепта. Доста по-различен начин от обичайното приготвяне на традиционното руло стефани. Моцарелата може да се замести с топено сирене например, може би също ще сеполучи интересно.
0
0
Даниела
Даниела
05.04.2016 21:02
Да,така е.Но аз го приготвих стриктно по рецептата,както го видях.По-различно е дори замесването на каймата.
1
0
ВИЛИ-Виолета Матева
За по богат вкус добавям нарязани кисели краставички ,сварен морков става уникално вкусно
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв