Пълнени гъби с няколко сирена
Punjene pečurke sa nekoliko sireva
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени Гъби»Пълнени гъби с няколко сирена

Пълнени гъби с няколко сирена

Биляна ВладоваБиляна Владова
Иноватор
2061k3111k4
06/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
7
"Разкошни пълнени гъбки, които пият и вино, и бира, само да излязат първо от фурната"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват и им се махат пънчетата.

Пънчетата се режат на много ситно и се запържват в олио.

Когато са готови, се изваждат в купа и разбъркват с кремата сирене, пармезана и ситно нарязан чедър.

С тази смес се пълнят гъбките. Подреждат се в тава и се пекат около 17 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: