Кюфтета по унгарски
Ćuftice na mađarski način

Кюфтета по унгарски

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
8528k2k7k9
07/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4-5
"Хем пържени, хем пълнени и толкова вкусни, че ще хапвате до преяждане"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата, ситно нарязаният лук, настърганите картофи, яйцата, черният пипер, магданозът и солта се омесват и се приготвят кюфтета.

Спанакът се задушава в малко подсолена вода, след което се смила, прибавя се маслото, сол и черен пипер и се слага на слаб огън да се сгъсти, като се бърка непрекъснато.

Кюфтетата се оформят на топки и се изпържват в сгорещена мазнина. Когато кюфтетата изстинат се издълбават и се пълнят със спаначеното пюре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: