Шницели с двойна панировка

Лидия - ГериЛидия - ГериГотвач2571541
10/04/2016
"За да останат шницелите максимално сочни, пригответе ги с двойна панировка "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 591
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата36
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се овкусява със сол, черен пипер и чубрица. Омесва се добре и се оформят малки продълговати топчета.

Разстилат се на много тънки шницели, като се овалват в галета и се нареждат един върху друг.

Пържат се в сгорещена мазнина като се потапят в яйце, брашно, яйце.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.04.2016 07:11
точно така ги обичам и после ги слагам на салфетка да не са мазни
0
0