Месно руло с кайма и бекон
Meat Roll with Mince and BaconRolat sa mlevenim mesom i slaninom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Кайма»Солено Руло»Месно руло с кайма и бекон

Месно руло с кайма и бекон

Месно руло с кайма и бекон
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
05/09/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
75 мин.
Порции
6
"Грабвайте една голяма купа със свежа салата и идвайте на гости, че сме приготвили место руло с кайма и бекон"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и го нарежете на ситно. Нарежете и моркова. Задушете зеленчуците в олиото, докато омекнат.

Наредете бекона върху фолио. Върху бекона наредете свинското месо, нарязано на тънки пържолки.

Разстелете на тънък пласт върху месото каймата. Поръсете със сол, черен пипер и магданоз.

Разстелете зеленчуковата плънка и завийте на руло с помощта на фолиото.

Сложете соленото руло в загрята тава, намазана с мазнина. Завийте с фолио и печете в умерена фурна.

За да получи хубав загар, в края на печенето отстранете фолиото.

Месното руло с кайма и бекон е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: