Средиземноморска салата с риба тон

04/09/2011
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър36686727
"Опитайте и ще разберете защо половината човечество е влюбено в Средиземноморската кухня!"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 937
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете ориза с малко сол и зехтин, след което го отцедете и го сипете в голяма купа. Нарежете чери доматчетата на две и раздробете филето риба тон. Загрейте малко мазнина в тиган и запържете за няколко минути царевицата.

Прибавете я към ориза заедно с рибата тон, обезкостени маслини и доматите. Залейте с дресинг от зехтин, оцет, горчица, сол и черен пипер. Поръсете с накълцан пресен магданоз и поднесете.подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар