Телешки стек аламинут

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Телешки стек аламинут
Снимка: Севда Андреева
1 / 4
14/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Според учени на въпроса Как предпочитате телешкия стек - реър, мидиум или добре изпечен, преобладаващите отговори са били Дааааа"

Необходими Продукти

  • телешки стек - 4 бр., от младо теле
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Начукваме много добре оформените филета, на които сме махнали всички жили, от двете страни, най-добре е да го направим през стреч фолио, за да не разкъсваме месото, а само да го направим тънко.

Загряваме грил тигана и поставяме овкусените със сол и черен пипер и намазани с олио пържоли да се пекат.

Печем от двете страни 5-6 минути.

Поднасяме с гарнитура по желание.

Телешкият стек аламинут е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: