gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран патладжан - Мезе за бира

Паниран патладжан - Мезе за бира

Биляна ВладоваБиляна Владова
Иноватор
2061k3106624
Паниран патладжан - Мезе за бира
Снимка: Stefan
1 / 6
15/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
"Отсега ви казваме - толкова е вкусен, че бирата няма да ви стигне"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните се почистват и нарязват на филийки.

Брашното се омесва с галетата и малко черен пипер.

Яйцата се разбиват много хубаво, а през това време се загрява олиото.

Всяка филия патладжан се овалва в брашно, след това в яйце, брашно и отново яйце.

Пържи се до придобиване на златист цвят.

Олиото трябва да е много загряло, за да не станат панираните патладжани мазни.

Когато са готови и изпържени, се изцеждат върху домакинска хартия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: