Кордон бльо с гъби и сос Бешамел

Натали ТиховаНатали ТиховаЧирак1422311
16/04/2016
"Някои рецепти изискват от нас да прекараме повече време в кухнята, но резултатът си струва, уверяваме ви "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 252
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме си хубаво пържолите и овкусяваме с сол и черен пипер. Върху всяка една слагаме по 3-4 тънки резенчета кашкавал и по 1 парче шунка, навиваме на руло и захващаме в края с клечка за зъби.

Овалваме в брашно, яйце и галета, запържваме в сгорещено олио от двете страни.

За соса:

Запържваме си гъбите с маслото и брашното, добавяме млякото и бъркаме до сгъстяване, добавяме сол и черен пипер.

В подходящ дълбок съд за печене подреждаме рулата и изливаме соса. Печем около 30 минути на 200 градуса. Настъргваме кашкавала и изключваме фурната.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар