Блини с киселец на сач

Веселина Константинова
отВеселина КонстантиноваНовак
"И докато се чудите каква точно е разликата между блини и палачинки, ние ще си вземем още една "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
  • Преглеждания общо668
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с киселото мляко. Добавете водата, солта и содата бикарбонат.

Прибавете брашното и разбъркайте до гъстотата на кексово тесто.

Задушете киселеца в две-три лъжици олио. Охладете и го прибавете към тестото.

Намажете сача с мазнина и го сложете на котлона /трябва да е студен, за да не се пукне сачът/.

Изпечете блините на умерен огън.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни рецепти