gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Омлет»Омлет от щраусово яйце

Омлет от щраусово яйце

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9573k
Омлет от щраусово яйце1 / 2
18/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне45 мин.
Готвене30 мин.
Общо75 мин.
Порции12

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пробиваме черупката на яйцето внимателно с подходящ инструмент, разклащаме го добре и изцеждаме съдържанието му в купа, разбиваме го в миксер. Прибавяме прясното мляко, солта и захарта, отново разбиваме.

В дълбок тиган загряваме масло и с помощта на черпак наливаме от яйчната смес, запържваме и обръщаме, добавяме нарязаните шунка, кисели краставички и настъргания кашкавал, овкусяваме със черен и червен пипер, затваряме и сервираме топъл с подходяща салата.

Повтаряме процедурата, докато ни свърши яйчната смес.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: