Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Манатарки по италиански

Манатарки по италиански

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Манатарки по италиански1 / 2
18/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
80 мин.

Необходими Продукти

  • манатарки - 200 г
  • олио - 3 с.л.
  • лук - 1 глава
  • магданоз - 1/2 връзка
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • масло - 2 с.л.
  • кашкавал - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме гъбите и ги сваряваме за 15-20 минути с подсолена вода, отцеждаме ги и ги задушаваме в маслото.

В тенджера сгорещяваме олиото, прибавяме ситно нарязания лук, нарязаните гъби, сол, черен пипер и наситнения магданоз.

Задушаваме на тих огън докато всичко омекне.

Непосредствено преди сервираме ги поръсваме с кашкавал и лимонов сок.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: