Рибена супа със сьомга

Рибена супа със сьомга
Снимка: Нели Желязкова
1 / 4
20/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме лука, морковите и чушката в зехтина. Добавя се малко вода/ не обичам да пържа всичко, а да задушавам/.

Добавяме подправките и картофите на кубчета. Прибавяме бульона от сварената преди това за кратко риба.

Докато обезкостяваме рибата, оставяме супата да ври.

След това слагаме по възможност по-наедро обезкостените парчета и след 5 минутки застройваме с предварително затоплено прясно мляко.

Преди сервиране добавяме магданоз.

Бележка: Изрезките от сьомга се продават в магазините за риба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: