gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Кайма»Гювечета»Овчарски гювечета с кайма

Овчарски гювечета с кайма

Овчарски гювечета с кайма
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
23/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции3
"Да, да, знаем, че сте на диета! Затова може да изядете само едно от тези ароматни и вкусни овчарски гювечета с кайма"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лука и го нарежете на ситно. Задушете го в мазнината. Прибавете каймата и бъркайте докато си промени цвета.

Прибавете доматите, овкусете със сол и гответе докато течността се поизпари.

Разпределете сместа в три гювечета. Сложете отгоре сирене, ситно нарязани парченца люти чушки и настърган кашкавал. Разбийте трите яйца и полейте гювечетата.

Отгоре чукнете по едно яйце и изпечете в загрята фурна до готовност. Готовите гювечета поръсете с наситнен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: