Зелен боб с агнешко

25/04/2016
Соня
отСоняЧирак525
"Вкусна комбинация, от която всеки гост ще си поиска допълнително, а познавачите ще хапнат с гъсто кисело мляко "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 463
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме зеления боб, чушките - на кръгчета, а доматите - на парчета. Лукът нарязваме на кубчета и запържваме.

Прибавяме чушките и доматите към лука. Месото го задушаваме за около 1 час. След това към месото прибавяме зеленчуците и зеления боб и го връщаме обратно във фурната до пълната готовност на месото и зеленчуците.

Разбиваме брашното в малко вода и изсипваме при зеленият боб за гъстота. Накрая прибавяме и счукания чесън заедно с копъра.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Георгиева
Агнешкото много върви със зелен боб а при нас го готвиме най често със черен боб.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв