gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско със зелен фасул

Свинско със зелен фасул

Свинско със зелен фасул
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
26/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Една сочна гозба, чийто вкус някак ни връща в детството!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лука и моркова и ги нарежете на парченца. Задушете ги в мазнината. Добавете месото (предварително леко сварено) и червения пипер. Разбъркайте.

Изсипете фасула от буркана и го добавете към останалите продукти. Долейте от прецеденият бульон на месото. Овкусете със сол.

Когато ястието остане на мазнина и месото омекне, разбъркайте брашното с малко вода и сгъстете ястието. Поръсете с пресен джоджен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: