gotvach.bg»Рецепти»Паста»Постни спагети с манатарки

Постни спагети с манатарки

Биляна ВладоваБиляна Владова
Мастър Шеф
2061k3111k5
Постни спагети с манатарки
Снимка: Биляна Владова
1 / 2
27/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата за спагетите се подсолява с хималайска сол и когато заври се добавят спагетите. Докато се варят спагетите босилекът се слага към доматения сок и се пасира.

Доматеният сок се слага на котлона да заври. През това време манатарките се режат на средно големи парчета.

Когато доматеният сок заври се слагат към него манатарките и малко хималайска сол. Така ври още 2- 3 минути, като непрекъснато се разбърква, за да не загорят гъбите.

Когато спагетите са готови се изцеждат от водата и се разсипват в чинии и върху всяка порция се сипват по 3- 4 лъжици от соса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: