Пиле с уникален вкус

25/01/2017
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67495719875
"Нямаме думи да опишем вкуса на това пиле, както показва и името на рецептата, но гарантираме, че ще се влюбите в него от първата хапка "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
180 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 002 944
  • Преглеждания за месеца13876
  • Преглеждания за седмицата4775
  • Коментирана30 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена180

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Почистете пилешките бутчета и ги разполовете на горно и долно бутче. В купа сложете майонезата, зехтин, подправката за пиле, черен пипер и топеното сирене.

Разбъркайте хубаво всички съставки. Гъбите почистете и нарежете на парчета. Сложете в тава пилешките парчета месо, отстрани добавете гъбите и отгоре сложете получената майонезена смес.

С ръце я втрийте хубаво в месото, така че да са овкусени всички парчета. Налейте виното и покрийте тавата с алуминиево фолио. Сложете във фурната на 200 градуса за 1 час, след което махнете фолиото и печете още 20 минути.

Настържете кашкавала на ренде, извадете тавата поръсете обилно с него върху месото и поставете отново във фурната до разтопяване на кашкавала около 10 мин.подобни рецепти тук

5 59
4 8
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (30)

Анонимен
Анонимен
04.08.2018 17:01
Вкусно стана, ще повторя!
2
0
Mimi Popova
Mimi Popova
10.07.2018 23:27
Ммм.. получи се страхотно и още на другия ден питаха кога ще ги направя пак.
3
0
Станислава Вълкова
Рецептата ме грабна още от началото. Приготовлението не е трудоемко , а продуктите са достъпни за всеки. Скоро време ще бъде приготвена и от мен. Поздрави!
4
2

Виж всички коментари или напиши такъв