Агнешко в тенджера под налягане
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Агнешко Варено»Агнешко в тенджера под налягане

Агнешко в тенджера под налягане

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
7587k2k3k8
Агнешко в тенджера под налягане
Снимка: Албена Асенова
1 / 4
02/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
"Бързо и много практично, а да не забравяме - и много вкусно, опитайте нашето агнешко в тенджера под налягане"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1.200 кг
  • червен пипер - 2 с.л.
  • олио - 5 - 6 с.л
  • черен пипер
  • бирa - 250 мл
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червеният пипер, олиото и черният пипер се смесват и разбъркват до получаване на хомогенна смес.

Агнешкото месо се реже на порции, посолява се със сол и всяко парче се потапя и овалва в приготвената вече смес.

Овкусените вече парчета месо се редят в тенджера под налягане.

Накрая се долива бирата и се готви около 40 мин.

Готовото ястие се поднася с гарнитура по желание.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: