Агнешко в тенджера под налягане

02/05/2016
Албена Асенова
отАлбена АсеноваМастър Шеф63575620835
"Бързо и много практично, а да не забравяме - и много вкусно, опитайте нашето агнешко в тенджера под налягане "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 939
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1.200 кг
  • червен пипер - 2 с.л.
  • олио - 5 - 6 с.л
  • черен пипер
  • бирa - 250 мл
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червеният пипер, олиото и черният пипер се смесват i разбъркват до получаване на хомогенна смес.

Агнешкото месо се реже на порции, посолява се със сол и всяко парче се потапя и овалва в приготвената вече смес.

Овкусените вече парчета месо се редят в тенджера под налягане.

Накрая се долива бирата и се готви около 40 мин.

Готовото ястие се поднася с гарнитура по желание.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Гергана  Георгиева
Много крехко и вкусно става в тенджера под налягане
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв