Пържена бяла риба с галета

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
02/05/2016
"Хрупкавата коричка е гарантирана, когато панирате бялата риба в галета "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 649
  • Преглеждания за месеца138
  • Преглеждания за седмицата71
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибите се размразяват, почистват се добре и се измиват. Всяка риба се реже на 3-4 парчета.

В тава парчетата риба се посоляват на вкус.

В отделна купа се смесва пшенично бяло брашно с галета. Съотношението на брашно и галета е до вкус.

Всяко парче се овалва обилно в сместа от брашно и галета и се пържат във фритюрник на 160 градуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар