Вкусно агнешко за 30 минути

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k13k5
Вкусно агнешко за 30 минути
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 2
03/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6
"Да, да, нищо не може да се сравни с печено на бавен огън агнешко месо, но винаги може да опитате и нашето предложение за вкусно агнешко месо при това само за 30 минути, нали"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера под налягане слагаме посоленото и натрито със червен пипер агнешко месо. Нарязваме картофите на едри кубчета и слагаме върху месото. Замразеният грах и чушка разстиламе върху картофите.

Най-отгоре слагаме нарязания пресен лук, джоджен, черен пипер, сол, олио и поливаме със доматения сок. Ако е малко, доливаме и 1 ч.ч вода.

Затваряме тенджерата и след като заври засичаме 30-35 минути, след което е готово ястието – задушено, ароматно и много вкусно задушено агнешко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: