Рошави веган кюфтета

04/05/2016
Криси Черникова
отКриси ЧерниковаДарт Вейдър16275862
"Отправяме поредното предизвикателство към онези, които обичат месо - кюфтета, които са наистина вкусни и без кайма "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 616
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свареният нахут от консерва се измива и се пасира с олиото в чопър. Полученото се изсипва в тава.

Стерилизираният грах също се измива и се пасира. Прибавя се при нахута. Пасират се лукът, цвеклото, чесънът и копърът.

Също се добавят в тавата и се слагат всички останали продукти. С мокри ръце се оформят кюфтенца. Редят се върху хартия за печене в тава.

Пекат се в загрята на 200 градуса фурна 15-20 минути или докато се стегнат. Поднасят се с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар