Агнешка супа без месо

04/05/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
"Страхотна идея за ароматна супа, която се приготвя със соса от печеното агънце и малко въображение "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо844
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ето още една идея как да употребите всичко, което е останало от Великден. Сложете бульона в тенджера и добавете 1 литър вода.

Сложете ги на огъня да заврат и добавете нарязания кромид, моркова и чушката- Оставете да поври малко и добавете нарязаните на дребно картофи, след това домата и фидето.

Сложете подправките и накъсания лапад. Когато всички зеленчуци са омекнали, добавете застройката, която се приготвя по следния начин: киселото мляко се разбива с жълтъка и брашното + 1 черпак от супата.

Добавяйте застройката на тънка струйка и бъркайте непрекъснато. Свалете супата преди да е завряла отново, поръсете с пресен магданоз и поднесете още докато е гореща.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

цветослава киркова
Честно да ти кажа хареса ни повече от тази ,която приготвихме за Великден ( от агнешката глава и врата ) може би защото бульона е печен , много вкусна стана .
1
0
Ваня Благоева
Изглежда много вкусна, но досега не съм правила без месо, а само с бульона!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв