gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Дроб Сарма»Дроб сарма без заливка

Дроб сарма без заливка

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1527612369702
Дроб сарма без заливка
Снимка: Valentina Psaltirova
1 / 2
04/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
8
"Опитайте вкуса на класическа дроб сарма, но без заливка. На нас много ни хареса"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Комплектът се вари около час. Отцежда се от бульона и се нарязва на кубчета.

Лукът се нарязва на ситно и се задушава до омекване в олиото. Прибавя се оризът и се пържи известно време. Смесват се нарязаните на кубчета черен дроб, бял дроб и сърце със солта и джоджена.

Изсипва се в тава и се залива с бульона. Пече се, докато бульонът се поеме от ориза. Може да се съчетае с кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: