gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнени Хлебчета»Пълнен селски хляб

Пълнен селски хляб

Янка ГорановаЯнка Горанова
Готвач
1785912514813
Пълнен селски хляб
Снимка: Янка Горанова
1 / 3
08/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
"Хрупкава коричка, мека вътрешност и ароматен пълнеж - как може да му устои човек"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо слагаме в гореща подсолена вода да бланшираме за кратко броколите, които сме нарязали на розички. Почистваме гъбите и ги задушаваме за кратко, докато омекнат.

Нарязваме на парчета шунката и топеното сирене, а кашкавала го настъргваме. Издълбаваме хляба.

Пълним го с броколи, шунка и готовите гъби. Разпределяме топеното сирене навсякъде и поръсваме обилно с настъргания кашкавал.

Печем в предварително загрята фурна на 150 градуса, докато се запече кашкавалът до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: