Панирани пълнени гъби с бекон

09/05/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 098
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват от пънчетата и се посоляват, беконът се реже на дребни кубчета и се смесва с настъргания кашкавал.

Гъбите се пълнят с готовата плънка, като се притискат хубаво, овалват се първо във брашно, след това в разбитите яйца със сол и накрая пак в брашно.

Пържат се до готовност и от двете страни, отцеждат се върху кухненска ролка.

Малко тежка, но много вкусна храна.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Катя Благоева
Звучи апетитно и изглеждат чудесно!
0
1
Ваня Благоева
Хареса ми много рецептата, аз до сега не съм пробвала панирани гъби.
0
0
Джемиле Чешлиева
Бърза и лесна рецепта
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв