gotvach.bg»Рецепти»Паста»Спагети с кайма и лук

Спагети с кайма и лук

К КК К
Готвач
1576801698861
Спагети с кайма и лук
Снимка: Monika Ivanova
1 / 3
09/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спагетите се варят по указание на пакетчето. Слагат се в подсолена вода. След като са готови, се вадят от водата, охлаждат се и се изцеждат хубаво от водата.

През това време се взима лукът и се реже на лунички, слага се в повече олио, да се запържи, като е готов лукът, се слагат и нарязяните домати или рендосани. Запържва се добре, след това се слага каймата и се бърка, докато стане на трохи.

Сваля се от огъня и се добавя повече чубрица, сол на вкус, поръсва се с черен пипер - малко. Рендосва се чесънът и добре се обърква.

След това в дълбок тиган се слага олиото и се загрява добре, слагат се спагети за 5 минути да се запържат. След това се изсипва и пълнежът с каймата и се разбърква добре.

Може да украсите с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: