Пържоли на фурна със масло

10/05/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1425138114414
"Холестерол-молестерол. Истината е, че най-вкусните пържоли задължително се приготвят с по-шаренко месо и много масълце "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 354
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинска плешка - 1 кг
  • лук - 1 глава
  • масло - 1 пакетче
  • червен пипер
  • черен пипер
  • чубрица
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинската плешка на пържоли. Осоляваме ги една по една и поръсваме по малко черен пипер.

Начукваме ги леко и добавяме червен пипер. Нарязваме лука на полумесеци и го разпределяме във тавата.

Маслото също се прибавя. Подреждат се плътно всички пържоли. Върху всяка слагаме по парче масло и доливаме малко вода.

Слагаме да се пекат до зачервяване. Сервират се със гарнитура от пресни зеленчуци.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Ваня Георгиева
От свинска плешка.
0
0
Катя Благоева
Ле ле страхотни са, направо ми се дояде, а нали не са тешки.
0
0
Ваня Георгиева
Направо се топят в устата. Но може да се добави и бира.
1
0
Ваня Благоева
Те щом са крехки няма смисал от бирата, другия път ще опитам. :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв