gotvach.bg»Рецепти»Морски Дарове»Миди на фурна с галета

Миди на фурна с галета

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3228k
Миди на фурна с галета1 / 2
25/09/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мидите се слагат да се варят в тенджера с вода на силен огън и след като се отворят се отцеждат. Подреждат се в намазнена тава плътно една до друга.

Намажете една тавичка с маслото и наредете плътно мидите една до друга. Смесете в купичка накълцаните ситно магданоз, копър, мащерката, сол и черен пипер.

Поръсете всяка мида с букета от подправки, отгоре поръсете и с галета и полейте с малко разтопено масло. Сложете мидите да се изпекат до приятен загар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: