Хрупкави пилешки филета

DianaDiana
Чирак
61363844451
Хрупкави пилешки филета
Снимка: Diana
1 / 2
12/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Хрупкави и нежни, тези пилешки филенца са страхотно мезе към Вашето питие !"

Необходими Продукти

  • пилешко бонфиле - 500 - 600 г
  • майонеза - 200 г
  • горчица - 2 с.л. мека с мед
  • соев сос - 2 - 3 с.л.
  • чесън - 1 скилидка (не е задължителна, може и без нея)
  • сол
  • картофено пюре - 1 ч.ч. на люспи
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете си марината от пресованата скилидка чесън и соевия сос. Посолете леко месото и го объркайте в маринатата. Оставете в хладилника за поне два часа.

Смесете майонезата и горчицата. В отделен съд сипете люспите картофено пюре. Извадете филето от хладилника.

Топите филенцата в майонеза, овалвате в картофените люспи и пържите в маслена баня.

Ако не обичате пържени храни, може да изпечете филенцата във фурната, но на мен повече ми допадат пържени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: