Руло от бекон и пилешко филе

14/05/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1361137813884
"Някой знае ли тази вкусотия колко бира изпива? От нас този невероятен специалитет, а от вас бирата!"
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо60 094
  • Преглеждания за месеца1721
  • Преглеждания за седмицата289
  • Коментирана8 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът нарязваме на тънки ивици с уред за рязане. Посоляваме и поръсваме с черния и червения пипер. Пилешкото филе го начукваме и леко осоляваме.

Картофите се изпържват. Формата, в която ще печем рулото, намазваме с олио и редим бекончетата, първо на дъното и после по стените.

Отдолу редим пилешкото, след което пържените картофи, топеното сирене, пресния лук и кашкавала. Започваме да затваряме рулото с бекона.

Намазваме със соев сос и печем за около час, след което настъргваме кашкавал и оставяме за малко, колкото да се разтопи кашкавалът.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Ivaylo Angelov
Ivaylo Angelov
07.02.2018 17:46
Притеснявам се, че нищо не разбрах от обяснението
0
0
Ваня Георгиева
Качила съм доста снимки, от тях ще разберете няма нищо сложно. :)
5
0
Ivaylo Angelov
Ivaylo Angelov
07.02.2018 17:46
Притеснявам се, че нищо не разбрах от обяснението
0
1
Plesneva
Plesneva
15.05.2016 16:52
Изглежда адски вкусно ..Тъкмо си купих формичка за терин ;)
1
0
Ваня Георгиева
В тази форма става уникално и самото подреждане е много лесно.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв