Пържена бозалъшка гъба
Prženi divlji šampinjon
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Гъби в Масло»Пържена бозалъшка гъба

Пържена бозалъшка гъба

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k6k5
15/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2-4
"Няма как да устоим на това предложение ! Хайде всички по гората да берем гъби, ама умната !"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме гъбите (в тази рецепта гъбата е само една).

Нарязваме я на едри парчета и слагаме да се пържи с малко вода и масло.

Малко по-късно добавяме и нарязания на дребно лук. Позапържват се и се добавят джодженът и солта.

Постоянно бъркаме и когато остане на мазнина поръсваме с малко червен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: