Паниран кашкавал
Deep Fried Cheese

Паниран кашкавал

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3122k
Паниран кашкавал1 / 3
28/09/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне50 мин.
Готвене15 мин.
Общо65 мин.
Порции2-3
"Тайната на този сочен паниран кашкавал е в предварителното замразяване във фризера, а между приятели не бива да има тайни, нали"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 500 г
  • яйца - 3 броя
  • бира - 50 мл
  • сухари - 200 - 300 г натрошен с блендер или сухар)
  • червен пипер
  • сол
  • черен пипер
  • сол - 1 - 2 щипки в мазнината
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете кашкавала да се стегне за 30 минути в камерата на хладилника. Извадете и го нарежете на филии с дебелина около 1, 5 см. Сложете го отново във фризера, докато приготвяте панировката.

За нея разбийте яйцата с бирата. Пригответе яйцата и галетата в 2 панички. Извадете кашкавала и всяко парче наръсете с червен пипер, черен пипер и малко сол. Загрейте мазнина в тиган и сложете 2 щипки сол в нея.

Всяко парче кашкавал оваляйте първо в яйца, после в галета и отново в яйца. Изпържете до апетитен загар от двете страни. Панирания кашкавал отцедете върху кухненска скара. Поднесете с гарнитура по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: