Песто Дженовезе

Песто Дженовезе

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Песто Дженовезе1 / 2
08/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
"Обожаваното от мнозина Песто Дженовезе се приготвя много лесно! Вижте как!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете кедровите ядки в тиган без мазнина, докато започнат да ухаят. Измийте босилека и го подсушете. Обелете чесъна.

Пюрирайте заедно тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране.

Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб.

Рейтинг

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: